Síganos en Google+ Mi perfil de Google+

Suïssa - Espai sense wifi

Go to content

Main menu:

Suïssa

ACCIO SENSE WIFI > EuropaSwisscom reconeix que WiFi pot danyar a les persones

    

Swisscom revela el veritable perill del Wi-Fi a una sol · licitud de patent. Swisscom és el proveïdor líder de telecomunicacions a Suïssa i es va idear una forma per reduir la radiació de microones de WiFi (també conegudes com WLAN o xarxa d'àrea local sense fils). En la seva sol · licitud de patent, Swisscom clarament el risc elevat de càncer i danys genètics a partir de la constant de baix nivell de microones / RF exposició de WiFi.
A continuació es presenten extractes d'una pàgina i la pàgina dos. La plena aplicació és en la part inferior de la pàgina.

 

    " La influència de la contaminació electromagnètica en el cos humà és un problema conegut. El risc per a la salut dels transmissors de ràdio mòbil (estacions base de Wi-Fi) handys i telèfons DECT ha estat un tema explosiu entre el públic en general ... Per respondre a les preocupacions de la ciència des del punt de vista legislatiu, els valors límit admissibles Així, s'han baixat diverses vegades (a Suïssa) i la tecnologia s'ha centrat cada vegada més en aquest problema. El risc de danys a la salut a través de contaminació electromagnètica s'ha convertit en una millor entesa com a resultat dels estudis més recents i millors. Quan, per exemple, les cèl · lules de la sang humana s'irradien amb camps electromagnètics, el dany clar per a material hereditari s'ha demostrat i ha hagut indicis d'un major risc de càncer (Mashevich M., Folkman D ., Kesar A., A. Bárbula, Korenstein R., E. Jerby, Avivi L., Departament de Genètica Humana i Medicina Molecular, Universitat de Tel Aviv, Tel-Aviv, Israel, "l'exposició de limfòcits de sang perifèrica humana als camps electromagnètics camps relacionats amb els telèfons mòbils condueix a la inestabilitat cromosòmica, "Bioelectromagnetics, 2003 febrer, 24 (2):. 82-90)  
  
    " Els experiments de control (sense microones / RF de radiació) va dur a terme en el rang de temperatura de 34,5-38,5 ° C va mostrar temperatura elevada que no la hi associa amb les alteracions genètiques o epigenètiques ... Aquestes troballes indiquen que l'efecte genotòxic de la radiació electromagnètica és provocat per una via no-tèrmics. D'altra banda aneuploïdia s'ha de considerar com un fenomen que es coneix en l'augment del risc de càncer . "     Tingueu en compte que els límits de microones de radiació admissibles al Canadà no s'han reduït, com ho han estat a Suïssa i molts països europeus. directrius canadencs no protegeixen contra o reconèixer els canvis biològics.      "Així, s'ha pogut demostrar que la radiació de telefonia mòbil pot causar danys al material genètic, en particular en les cèl · lules blanques de la sang, per la qual cosa es danya tant el propi ADN i canviar el nombre de cromosomes. Aquesta mutació en conseqüència pot portar a major risc de càncer. En particular, sinó que també es va poder demostrar que aquesta destrucció no depèn de la temperatura augmenta, és a dir, és no tèrmic ".      A la pàgina 5, article 25:      " Tot i cada vegada més estrictes nacionals (Suïssa) directrius pel que fa als límits establerts per la llei, l'impacte de la contaminació electromagnètica en les xarxes WLAN en el cos humà pot ser considerable. D'altra banda, és d'esperar que aquest impacte seguirà augmentant en el futur per a moltes
persones ... Les primeres aplicacions, cada vegada més requereixen addicionals, en general de major energia les bandes de freqüència per tal de poder satisfer la necessitat creixent pel que fa a velocitat de transmissió ".
 
    Des de la pàgina 6, secció 15/05:

    " S'ha produït una gran quantitat d'esforç invertit a proporcionar proves dels efectes perjudicials de la contaminació electromagnètica i l'establiment dels límits corresponents. Límits i directrius per si sola no serà suficient, però, per contenir encara més la contaminació electromagnètica de les xarxes WLAN ja que el desenvolupament de les xarxes WLAN s'executa en la direcció exactament oposada, com es va esmentar anteriorment. WLAN fins i tot representen les zones en què la gent sol passar llargs períodes de temps (el lloc de treball, Internet, jocs en xarxa, etc) i per tant ser considerats com particularment problemàtic pel que fa a l'impacte de radiació ... Això vol dir que fins i tot quan la WLAN no és s'utilitza en absolut, una tensió subjacent de la radiació electromagnètica es manté per a les persones en l'àrea de servei bàsic d'un punt d'accés de la WLAN. Per exemple, en el cas de les xarxes WLAN en llocs de treball, com ara oficines, etc, hi ha per tant, la tensió permanent de la contaminació electromagnètica de la WLAN en els empleats de l'empresa o organització . "    Tota sol · licitud de patent internacional de Swisscom es pot veure  , feu clic aquí va ser presentat setembre de 2004. Des de llavors, centenars d'estudis més confirmar efectes en la salut i els canvis biològics de microones / RF d'exposició han estat publicats. Les experiències personals dels danys i les malalties dels dispositius sense fil han estat sistemàticament informat. Malgrat totes les proves, la Salut Canadà i els governs provincials i els consells escolars, promoure l'exposició il · limitada a la radiació de microones i es neguen a investigar quan els nens o els adults es posen malalts de la mateixa. Els nostres governs i els consells escolars actuen com un equip de vendes de les comunicacions sense fil. Fins i tot les empreses de telecomunicacions no diuen que el seu productes estan exempts de riscos. Només nostres governs.
 


El Consell d'Administració del Cantó de Turgovia al Parlament


Frauenfeld, 4 agost 2008Investigació Parlamentària sobre Wireless LAN en les escoles primàries, i secundària


per Fabienne Schnyder
de 10 juny 2008

Resposta

Benvolgut senyor . President:
Benvolguts senyores i senyors:

Les xarxes WLAN o Wireless Local Area igual que els telèfons mòbils i les seves estacions base pertanyen a les "freqüències de ràdio, anomenada", és a dir, les dades t o b i transferir entre dispositius no es transmeten a través d'un cable, però a través de les ones de ràdio per mitjà de la radiació electromagnètica de radiofreqüència. El D i partman i nt de radiació no ionitzant de l'Oficina Federal Suïssa de Salut Pública publica diversos fulls d'informació sobre els camps electromagnètics (EMF), incloent WLAN1. Es diu que cal en l'actualitat no se sap si els camps electromagnètics de les xarxes sense fils representen un risc per a la salut. En general, els dispositius WLAN emeten nivells més baixos de radiació. No obstant això, dirà que és prudent tenir precaució especial quan s'utilitzen dispositius WLAN lloc prop del cos s UCH com PDAs, ordinadors portàtils i telèfons VoIP. El mateix s'aplica al mòbil de s i altres telèfons mòbils. L'actitud crítica de l'opinió pública és, probablement, menys força i d o n disponibles els estudis i experiències pràctiques que més aviat a la cara de Scienter i ficció incertesa en una actitud fonamentalment defensiva cap als transmissors que emeten camps electromagnètics i estacions base . Aquest cansament, però, es dissol molt ràpidament quan són petits dispositius mòbils que es comuniquen sense fils amb el correu una ch o th i r s'utilitzen realment, com telèfons mòbils, ordinadors portàtils i dispositius perifèrics. El uno ttitude que el públic no està lliure de contradiccions, que es reflecteix en l'oposició sovint fort en contra de les estacions base de telefonia cel · lular i la varietat simultània es pread ús de telèfons mòbils. L'oposició dels pares preocupats per wireless s instal · lacions de xarxa a les escoles tampoc és lliure de contradiccions, quan els mateixos pares els seus fills amb vestit de telèfons mòbils i altres dispositius electrònics la radiació exposa als seus fills, fins i tot durant períodes de temps més llarg que només durant el s chooltime.

En el context d'aquestes declaracions, el Consell de Govern les respostes a les preguntes plantejades de la següent manera:

Pregunta 1

El Consell de Govern ha emès reglaments en matèria de prevenció de la contaminació electromagnètica administració de Thurgau cantó el 2 de maig de 2006. Les escoles cantonals estan obligats per l'abast de les regulacions. Escoles primàries públiques són lliures per prendre les seves pròpies decisions pel que fa a aquest tema, però es recomana que també segueixen les normes. Quan no hi ha cap raó de pes per a la mobilitat, una xarxa cablejada convencional ha de donar preferència a través d'una xarxa sense fils de la instal · lació . D'un temps - la perspectiva de llarg termini, les xarxes de cable pot ser fins i tot més avantatjoses que les sense fils .

Pregunta 2

L'ús de xarxes sense fils varia entre les escoles del cantó. L'escola cantonal de Frauenfeld renúncia a la utilització de xarxes sense fils en principi c IPLE. Excepcions es realitzen esdeveniments de caràcter públic i especial . En tho s ocasions i l'accés es punt (st base de una ció) s'instal · len específicament per a aquests esdeveniments es i eliminat immediatament després . Romà es banya de l'escola cantonal i professor de l'escola primària l'ús de xarxes sense fils amb les restriccions pel que fa a temps i l'espai. Per contra, a l'escola cantonal Kreuzlingen troba l'aplicació de la indispensable xarxes sense fils. En els col · legis professionals del cantó, les classes individuals estan equipades amb xarxes sense fils. A la cafeteria i en els nous edificis de la Universitat de Thurgau de Formació Docent (PHTG), les xarxes sense fils s'estan instal · lant ara. En els edificis antics i al departament de ciències naturals, algunes habitacions també estan programats per a la instal · lació de punts d'accés. No hi ha descripció de les instal · lacions de xarxa sense fils a les escoles públiques. Però es pot suposar que en aquest moment només molt poques escoles s'han instal · lat xarxes sense fils.

Pregunta 3

El Consell d'Administració recomana a les escoles a renunciar a l'ús de les xarxes sense fils en la composició estructural d'un edifici escolar determinat permet per a una xarxa cablejada . Pregunta 4

 
a) D'acord al § 19 de l'Ordenança de l'estructura de taxes (RB 411.611), el Departament d'Educació i Afers Culturals ha emès normes sobre els requisits per als edificis escolars. Aquestes regulacions es podria modificar amb instruccions sobre les xarxes cablejades convencionals i les instal · lacions sense fil, si cal. No obstant això, només s'aplicaria als nous edificis escolars o projectes de renovació, però no que ja existeixen edificis escolars. Com a regla general, el consell escolar és el responsable de la provisió d'infraestructura de l'escola, sinó que també haurà de comunicar la seva decisió pel que fa al'ús de les xarxes sense fils per al públic del seu districte escolar . És molt pos i possible que el públic l'acceptació de la tecnologia sense fils les xarxes varia en els districtes escolars individuals. Sense una base legal , el Consell de Govern no pot interferir en la responsabilitat de la presa de decisions dels consells escolars en relació amb l'equipament dels edificis escolars.

b) En el compliment de les seves responsabilitats, el Govern Consell l ha i ssued t que regula tu complements concessió r Ning electrosmog prevenció de f o r tot el que t s empleats de la Cantona l admin i demostració . El repartiment de tasques actuals entre el cantó i l'escola districtes no permet que el Consell d'Administració per emetre directrius sobre la contaminació electromagnètica en lloc de les autoritats escolars responsables de la mateixa .

El president del Consell d'Administració

El secretari d'Estat
______________________
http://www.bag.admin.ch/themen/strahlung/00053/00673/03570/index.html?lang=en un 6 juliol 2 0 08

Back to content | Back to main menu