Síganos en Google+ Mi perfil de Google+

Nens recomanacions - Espai sense wifi

Go to content

Main menu:

Nens recomanacions

EINES > TELEFON MOBIL AL MON

JURISDICCIONS PER LA LIMITACIÓ DE TELÈFONS DELS NENS


SUÏSSA :

"Qualsevol de mantenir les seves trucades curtes o enviar un missatge de text (SMS) al seu lloc. Aquest consell s'aplica especialment als nens, nenes i adolescents. "(Oficina Federal de Salut Pública)

ÍNDIA : 2007

No utilitzar en nens menors de 16 anys d'edat  
http://www.engadget.com/2007/09/13/karnataka-india-banning-cellphones-for-kids-under-16/

Es demana que els fabricants no facin anuncis amb nens i dones embarassades.
http://ibnlive.in.com/news/no-kids-pregnant-women-in-cellphone-ads-govt/67335-17.html ~ ~ HEAD = NNS

ALEMANYA : 2008


Oficina Federal per a la Protecció contra la Radiació (Bundesamt für Strahlenschutz 2008d) recomana minimitzar l'exposició dels nens.

COREA : 2009Consell Metropolità de Seül (2009) prohibeix l'ús de telèfons mòbils a les escoles.

JAPÓ : 2008


La limitació general de 18 anys d'edat.

http://educationinjapan.wordpress.com/2008/12/04/osaka-prefecture-bans-use-of-cell-phones-in-schools/

TADJIKISTAN:

Tadjikistan prohibeix els telèfons mòbils a les escoles i universitats per impulsar l'educació. Qualsevol que sigui sorprès en llibres o parlant per un mòbil serà multat.

http://af.reuters.com/article/oddlyEnoughNews/idAFTRE52A1AF20090311


FINLÀNDIA : 2009

El 2009, la radiació de Finlàndia i l'Autoritat de Seguretat Nuclear (STUK) recomana que l'ús dels nens telèfon mòbil ha de ser restringit. L'Autoritat diu que: els nens tindran més temps per utilitzar un telèfon mòbil per un període de temps més llarg que els adults, els riscos a llarg termini de l'ús de telèfons mòbils no poden ser avaluats abans que els telèfons han estat en ús durant diverses dècades, i cervell dels nens es desenvolupen fins a l'edat de 20 anys. "Amb els nens, tenim raons per ser especialment cuidat, perquè no hi ha prou investigació sobre l'ús dels nens telèfon mòbil. Per desgràcia, no serà fàcil d'obtenir aquesta informació en el futur tampoc, a causa de consideracions ètiques, la utilització de nens com a subjectes d'investigació sempre ha de ser molt justificada ", segons el director d'investigació de STUK Sisko Salomaa.

L'Autoritat suggereix que l'ús dels nens telèfon mòbil podria ser restringit en les formes:

afavorir l'ús de missatges de text en comptes de trucades,

els pares limitin el nombre de trucades i la seva durada,

utilitzant dispositius de mans lliures

evitar parlar en un àrea amb baixa connectivitat o en un vehicle en moviment o un tren.

RÚSSIA : 2011


El 2011, el Comitè Nacional Rus de Protecció contra la Radiació No Ionitzant aconsella risc potencial per la salut dels nens és molt alt. Les normes actuals de seguretat per l'exposició a les microones dels telèfons mòbils s'han desenvolupat per als adults i no tenen en compte les característiques pròpies d'un cos de nen. RNCNIRP declarar la urgència final per defensar la salut dels nens de la influència del camp electromagnètic dels sistemes de comunicacions mòbils. L'ús d'un telèfon mòbil per nens i adolescents menors de 18 anys d'edat no es recomana l'ús del telèfon mòbil requereix l'aplicació de mesures cautelars a fi d'evitar riscos per a la salut. L'ús del telèfon mòbil per les dones embarassades no es recomana per evitar el risc per al fetus.


http://www.scribd.com/doc/55420788/Electromagnetic-Fields-from-Mobile-Phones-Health-Effect-on-Children-and-Teenagers

TORONTO, CANADÀ : 2008

"Els nens, especialment nens preadolescents, els telèfons fixos d'ús sempre que sigui possible, mantenint l'ús de telèfons mòbils per als propòsits essencials només, el que limita la durada de trucades de mòbil i l'ús d'auriculars o de les opcions de mans lliures, sempre que sigui possible" (Salut Pública de Toronto, 2008a) . "Els pares que compren telèfons mòbils als seus fills han de buscar els que tenen les emissions més baixes de les ones de RF. Quan la recepció del mòbil és baixa (això succeeix quan l'antena d'estació base està molt lluny) i quan un telèfon mòbil s'està utilitzant durant el viatge d'alta velocitat (és a dir, la conducció en un cotxe) d'energia que s'emet des del telèfon mòbil s'ha d'incrementar per tal de mantenir la recepció. L'ús del mòbil per nens ha de ser limitada en aquests temps per tal de reduir l'exposició a FR "(Salut Pública de Toronto 2008b).

http://www.toronto.ca/health/hphe/pdf/boh_children_safecellphone.pdf

http://www.toronto.ca/health/hphe/pdf/factsheet_children_safecellphone.pdf

UNIÓ EUROPEA ESTATS MEMBRES  : 2008

Del Parlament Europeu (2008b, 2009) suggereix que els límits actuals són obsolets i no tenen en compte l'evolució dels grups vulnerables (per exemple, les dones embarassades, nadons, nens). Una campanya de sensibilització d'ampli abast es va suggerir per familiaritzar els joves europeus amb bones tècniques de telefonia mòbil (per exemple, kit de mans lliures, mantingui trucades curtes, apagar els telèfons quan no estigui en ús, utilitzar els telèfons a les zones de recepció de les bones).

AGÈNCIA EUROPEA DE MEDI AMBIENT : 2009


Director J. McGlade va fer una declaració política el 2009, que desaconsellen l'ús regular de telèfons mòbils pels nens i proposar accions preventives per reduir l'exposició del públic en general la radiació.

REGNE UNIT : 2005, 2010

Caps dels serveis mèdics del Departament de Salut recomanem que els nens i joves utilitzen els telèfons mòbils, fomentar: l'ús per a fins essencials trucades només a curt (2005).

http://www.dh.gov.uk/prod_consum_dh/groups/dh_digitalassets/documents/digitalasset/dh_124899.pdfFrança : 2009

Segons la nova legislació, "tota la comunicació pública, sigui quin sigui el mitjà o suport, que tinguin per objecte, directament o indirectament a promoure la venda, la disponibilitat o l'ús de telèfons mòbils pels nens menors de 14 anys d'edat estaria prohibit. La venda o distribució gratuïta de productes que contenen dispositius de radiofreqüència i destinades específicament per al seu ús en nens menors de 6 anys d'edat poden ser prohibides per ordre del ministre de Salut, per tal de limitar l'exposició excessiva dels nens. "
http://www.sante.gouv.fr/affichage-du-debit-d-absorption-specifique-das-des-telephones-mobiles.html
Back to content | Back to main menu