Síganos en Google+ Mi perfil de Google+

INSPECCIONS CEM - Espai sense wifi

Go to content

Main menu:

INSPECCIONS CEM

SOLUCIONS

Una complerta consulta d' Electrosmog

Després de la inspecció de casa, els nostres consultors li subministrarà  les últimes dades científics sobre els CEM.
I li explicarem a vostè com es produeixen els CEM, com afecten la seva salut i com pot evitar l'exposició. A més, vostè també rebrà una llista completa de les importants suggeriments de sentit comú per ajudar a reduir la seva exposició permanent a aquesta perillosa toxina ambiental, a la llar, l'escola i en el lloc de treball. Després de la seva inspecció de la casa EMF nostres assessors li explicarà les opcions disponibles per reduir els nivells d'electricitat bruta perillosos, les emissions dels CEM de RF i altres que viuen en el seu entorn residencial.

Un informe detallat d'Electrosmog
(contaminació electromagnètica)

També rebrà un informe detallat que demostri que en tots els nivells perillosos dels CEM " energia " es troben a casa - de manera que a la pràctica "evitació prudent" i podem prendre mesures immediates si és necessari.
Altres mesures correctives poden ser necessàries pel que els electricistes i altres industrials externes o de l'empresa de manteniment poden necessitar sers cridats per abordar el problema. Totes aquestes àrees seran cobertes en el seu informe d'inspecció complet CEM  a casa.
Protegeixi la seva família, truqui al 600492134 o Contacteu amb nosaltres i reservi una cita perquè se l'inspeccioni la seva casa per als CEM perjudicials.
Protegeixi la seva família amb una inspecció de l' Electrosmog, reduir la de la seva família a la llar d'exposició a CEM en fins un 95%
.

Si us preocupa que el seu entorn familiar pot estar contaminada amb l'electricitat bruta i /o electrosmog, és provada que pot  afectar adversament la salut de la seva família, pot ser savi perquè la seva casa sigui inspeccionada . Al mateix temps vostè pot prendre les mesures necessàries per a entendre millor aquesta perillosa toxina ambientals.
Utilitzant la metodologia  dissenyada per científics d'Alemania, GEA, Institut Hartmann i altres experts , els consultors de Electrosmog poden enregistra  per i després reparar gran part de l'energia contaminant CEM  a la seva casa u oficina i, reduint així la seva exposició permanent d'aquest contaminant i toxina.


La veritable ciència de la protecció contra els CEM

Durant la inspecció del CEM  anem a mida per als camps electromagnètics Utilitzar un mesurador de camps electromagnètics mesurats en nano tesles, el camp elèctric en volts/metre i altres instruments científics podem trobar els CEM 50Hz en el seu sistema elèctric que són causats principalment pel cablejat danyat o mal instal lat que pot crear perilloses "punts calents" en una casa. La Fontaneria metàliica, fomenta que se escampi per tota la casa, el cablejat i els errors de connexió a terra són més comuns del que es podria esperar i corregir per complet.
Les línies d'alta tensió, línies elèctriques i elements comuns, com ara transformadors, ordinadors portàtils i ordinadors, els antics monitors CRT , la il luminació eficient en energia i cables d'alimentació també poden produir camps elèctrics i magnètics forts. Permeti'ns mostrar com reduir al mínim el risc d'aquests dispositius suposen per a vostè i la seva família.


Alta freqüència  HF o radiofreqüència ( RF )

- Aquest tipus de camps electromagnètics es produeix principalment per mitjà de dispositius sense fil i torres de  Telefonia i viatgen per l'aire. Anem a midar la HF emesos pels propers punts wifí, i torres de telefonia  i de la  popular" always on" Els telèfons sense fil DECT , ara està prohibit a les escoles en algunes parts d'Europa. També buscarem fonts de CEM que estan dins i fora de casa, les coses com pols telèfons sense fil, xarxes sense fils, wimax.


Antenas de telefonía celular o móvil por Joan Carles López

Electricitat Bruta

Un aparell especial que pot mesurar d'una  freqüència d'EMF anomenada" Dirty Electricitat "que pot contaminar el cablejat elèctric de casa seva.
L'electricitat bruta ha anat en augment a mesura que anem afegint,  l'electrònica i la iIluminació eficient, de l'energia i els dispositius elèctrics a les xarxes de la nostra llar.


Molts aparells  en una casa moderna poden crear aquest tipus de camps electromagnètics de baixa freqüència perillosa incloent reguladors de voltatge, ordinadors, cintes per córrer, televisors i sistemes d'entreteniment, il·luminació eficient i pràcticament tots els dispositius electrònics moderns.


L'electrosmog  creat.  irradia diversos metres en una habitació, tot i que l'electricitat no s'està utilitzant, ja que al no convertís l'electricitat en calor i i hi hagués un consum, emet més en un aparell connectat a la xarxa i estant apagat I en parets de Pladur o sistemes símil.lars  s'adapten i se expandeixen per totes les habitacions..

La millor manera de reduir la quantitat d'electricitat bruta a casa implica l'ús d'uns  sistemes de blindatge i o solucions que seran diferents en cada cas i  no molt costoses. Quan està instal lat correctament aquestes solucions especials s'ha demostrat que redueix dràsticament gran part de l'energia electromagnètica perillosa que ara està sent emesa pels sistemes elèctrics i dels dispositius i aparells elèctrics en moltes de les nostres cases modernes.

Back to content | Back to main menu