Síganos en Google+ Mi perfil de Google+

Holanda - Espai sense wifi

Go to content

Main menu:

Holanda

ACCIO SENSE WIFI > Europa

Els arbres són afectats per el wifiComunicat de premsa de
19 novembre 2010

Laboratori de proves d'impacte negatiu en la salut vegetal

    Una anàlisi de laboratori inicial dels efectes de la radiació electromagnètica en el creixement de les plantes, indica que la radiació pot afectar negativament la salut de les plantes.   La investigació va ser duta a terme per la Universitat de Wageningen, que forma part de Wageningen UR.   freixes en l'entorn urbà són cada vegada més que pateixen d'alteracions en el creixement es  troba en una cèl · lula que creix amb els anomenats punts d'accés WiFi decoloració i mort regressiva de les fulles de canvi.   Malgrat els efectes de les múltiples fonts de radiació i diversos arbres van ser trobats, els investigadors van trobar que és convenient repetir  la prova i, preferentment, per un un període més llarg i en una escala major.

    En altres informes erròniament que TU Delft i la TNO en aquesta recerca involucrats.

    Arbres en les zones urbanes en els últims anys mostren un nombre creixent de danys com ara esquerdes, cops, taques i diferents formes de necrosi dels teixits. En el passat, si aquests fenòmens són causats per factors biològics com  com plagues i malalties. Fins ara, que la investigació d'una causa clara identificats.

    Universitat de Wageningen, va ser encarregat pel municipi de Alphen aan den Rijn com el  augment de  nombre de fonts de radiació electromagnètica, com ara pals, podria tenir un paper en el deteriorament de la salut dels arbres. Era una cèl · lula que creix l'efecte de la radiació dels més coneguts punts d'accés WiFi en Esboompjes petita investigació.

    Les notes van ser exposats durant més de tres mesos a sis fonts de radiació amb freqüències que van des de 2412-2472 MHz i una potència de 100 mW EIRP.   

    Explorar una distància d'uns 50 cm de la font de radiació després d'uns mesos va mostrar un aspecte lluentor metàl · lic , una decoloració de les fulles que semblaven donar lloc a la desaparició de la capa cel · lular externa de les fulles. La lluentor metàl · lic va ser seguit per la dessecació i mort d'una porció del full.

    Una associació entre la radiació estudiat WiFi i l'àmplia gamma de símptomes en els arbres adults no poden ser col · locats de forma explícita sobre la base d'aquest estudi.

Back to content | Back to main menu