Síganos en Google+ Mi perfil de Google+

ETICA - Espai sense wifi

Go to content

Main menu:

ETICA

SOLUCIONS

Compromís

Aquest ofici demana una dedicació, renovació constant, investigació, ser autodidacta i sobre tot professionalitat, que comporta un sacrifici, i un sentit de la dignitat en vers a les persones, que a vegades desesperades acudeixen amb l'esperança de solucionar uns problemes que de la manera tradicional no es poden solucionar.
Metges i terapeutes ja comencen a trobar efecte causa amb la contaminació electromagnètica i de les radiacions naturals.
Cada cas és un mon a part, ja persones que de moment no els afecta, això no vol dir que no o farà, a les dones els afecta més, son més sensibles a les radiacions sigui del tipus que sigui, elles son unes bones detectores de radiacions, aprenguem d'elles, malaurada ment l'augment de la electrosensibilitat i fibromialgia esta arribant a nivells molt preocupants.
Aventuràs a fe tractaments cars és molt fàcil, vendre com un mercader qualsevol mercaderia per a aquest tipus de problemes, és arriscat.


mesurament i prevenció dels llocs de treball per espais sense wifi
camera termogràfica amb 15 minuts de parlar per mòbil

Solucions dubtoses
Últimament afloren tota classe d'estris, per mitigar i suposadament protegir a les persones envers a la contaminació per microones,
resultats, la majoria no funcionen o sigui s'aconsella no adquirir aparells de dubtosa utilitat, possiblement
s'hauria de blindar o protegir algunes estances o parets de la vivenda u oficina, però la majoria de vegades és amb poca inversió i amb un bon higiene elèctric es soluciona aquest problema.
Ja que jo també faix proves amb diferents productes, materials i me han de sabut bastant.
Les persones que necessiten ajuda acudeixen desesperats a algun venedor desaprensiu que desconeix el producte o senzillament per fer negoci (falta d'ètica) que vengui qualsevol cosa per mitigar o suprimir les radiacions naturals i/o artificials, i lo que no saben, és que la majoria no serveixen per a res, be si, per decorar.

Alguns exemples:

Fundes anti-radiacions

Jo sóc del parer de www.gigahertz.es que a les investigacions que ells han fet les fundes de mòbil na més serveixen per l'efecte SAR que és simplement l'escalfament, i posterior efecte suat a la part del cap on es parla pel mòbil, sobre tot a l'estiu, perquè l'efecte
que fa al posar el mòbil a la funda és que l'aparell emet amb mes potencia per alliberàs de l'impediment que li ofereix la funda i amb els mòbils provats és calenta i persones sensibles acaben  amb  malts de cap.

DECT (baixes radiacions ECO).

També faré una ullada als telèfons sense fils (DECT), son tan perillosos, que jo sóc de l'opinió que més que el mòbil, ara se han tret (ja fa un temps) el DECT  tipus ECO que no contaminen tant, però tinguem seny, a veure, perquè no contaminen tant?.
1r Perquè consumeixen menys energia, (perquè no emeten quant estant en espera).
2n No emeten radiacions quant no estan utilitzant.


Dons e aquí el quit de la qüestió
Si ens el posem a l'orella ens continuarà afectant?
és clar que si, quin sentit te tenir aquests aparells?, per comoditat?, per estar al dia en tecnologies? mentre no es demostri el contrari és millor continuant tenint els supletoris en els llocs que corresponguin cuina habitacions et.. això si que no emeten res de res.

Adhesius collars, penjolls (per al mòbil)

No es feu il·lusions no funcionen, a veure és cosa pròpia si un i creu com cosa espiritual això és cosa íntima de cadascun.
És més ja un Laboratori a Alemanya que es dedica a recopilar i fer proves en aquests artefactes, la conclusió és que la gran majoria no funcionen i alguns son molts inestables.

Back to content | Back to main menu