Síganos en Google+ Mi perfil de Google+

EFECTES I MALALTIES - Espai sense wifi

Go to content

Main menu:

EFECTES I MALALTIES

EINES

Asma

L'asma és una malaltia pulmonar crònica que pot ser fatal. L'asma és un factor important en l'absentisme escolar i les hospitalitzacions en els nens.

Encara que molts nens i adults moren per complicacions de l'asma, les taxes de mortalitat per asma ha disminuït des de 1990. Això coincideix amb diversos esforços per millorar el control de la malaltia, i una major consciència de molts factors desencadenants de la malaltia, un dels quals pot haver una exposició a la contaminació de l'EMF. Recent investigació ha indicat que una limitació de l'exposició a l'electricitat bruta pot reduir significativament la severitat i durada dels símptomes asmàtics.

Simptomes

Els símptomes de l'asma són tos, dificultat per respirar, opressió al pit i sibilàncies. Els símptomes de l'asma i els atacs solen ocórrer després de l'exposició als "desencadenants".

Quan les persones amb asma estan exposats als factors desencadenants, les vies respiratòries dels seus pulmons s'inflamen i s'inflen. Com a resultat, aquestes vies es comencen a reduir i es fa més difícil respirar. Durant alguns episodis o atacs d'asma, els músculs que envolten les vies respiratòries també pot prémer i les vies respiratòries poden produir mucositat. Aquestes condicions fan encara més difícil respirar.

Autisme
Mercuri + Camps electromagnètics (CEM) = Autisme?

Publicat  per: Dr Mercola Josep, Expert de sanitat , 10 setembre 2009

"D'acord a aquesta última dada, les probabilitats que el seu nadó es desenvoluparà algun tipus de TEA són D'una a 63. I si vostè té un nen, el més probable és ni més ni menys un de cada 38. Encara recordo que fa 25 anys. quan vaig començar a practicar, la    incidència de l'autisme en els Estats Units va ser només un de cada 100.000! Un parell d'estudis sobre els índexs d'autisme mostren que en algun lloc al voltant de l'u per cent de tots els nens dels EUA tenen actualment un trastorn de l'espectre autista (TEA). La taxa és encara més gran entre 6 a 11 anys d'edat i entre els nens.

Entre tots els nens de dos a 17 anys, un de cada 100 tenen actualment una TEA, que és considerablement més alta que l'anteriorment taxa estimada d'un en 150. Hi va haver un 100 per cent  augment de les taxes TEA informar pares respecte a 2003.

Un possible explicació d'una part de l'increment és la expansió de la classificació dins de la ASD pública les escoles per incloure no només l'autisme en tota regla, sinó també formes més lleus de la CIA, com ara trastorn generalitzat del desenvolupament i la Síndrome d'Asperger. Però és difícil creure que això explica l'augment total.

Un resposta possible és la vacuna contra l'hepatitis B, que també contenia 25 micrograms de mercuri que contenen timerosal. Només el 8 per cent dels nens lactants van rebre la vacuna contra l'hepatitis B el 1992, quan aquesta cohort de naixement va mostrar una taxa de 60 per ASD 10.000.

Per 1994, el nombre de nens que reben la vacuna contra l'hepatitis B ha va arribar amb prou feines el 27 per cent - i la cohort de la CIA va mostrar una taxa de 66 per 10.000. La taxa d'hepatitis B va augmentar la cobertura al 82 per cent el 1996, quan la taxa d'aquesta cohort de ASD explotar a uns 100 per 10.000, o un en 100.


Font:  Huffington                     
11 agost 2009

Quins sons  causants d'aquests fora de control dels índexs d'autisme?

Molts dels investigadors ara estan canviant els patrons d'investigació de l'autisme la investigació per centrar-se en els factors ambientals com ara pesticides, virus i substàncies químiques en productes per a la llar en lloc de la genètica.

No té sentit racional que el finançament per a l'estudi de les causes genètiques de l'autisme és de 10 a 20 vegades més gran que fons per a causes ambientals. Perquè encara que genètica tenir un paper en un estimat d'un per cent dels casos, l'altre 99 per cent són encara un misteri per convencionals els científics.

De la mateixa manera,  per suggerir aquest augment massiu podria ser degut a relaxada els criteris de diagnòstic sembla estar agafant a un clau cremant.

Així quina és l'explicació?

El fil comú entre les persones amb autisme

Dr Klinghardt, un dels meus mentors primària i pioner en medicina natural, va discutir els orígens de l'autisme en tòxics  una extensa entrevista amb mi l'any passat. Vostè pot veure un fragment d'ella aquíO Uneix-te al meu Inner Circle per accedir a l'entrevista completa. Un dels temes discutits és el fet que en la majoria de les persones amb autisme, les seves vies de la desintoxicació s'han convertit en aclaparat per tant per l'home i toxines microbianes.

Les toxines que es troben a la part superior d'aquesta llista són:

Mercuri i altres metalls, com l'alumini. La via principal de l'exposició aquí és de vacunes, i també per menjar marisc contaminats.

1. Els virus i els microbis, com la floridura. Els nens amb autisme no només han aclaparat vies de desintoxicació i, sovint la toxicitat de metalls pesants, però, segons el Dr Klinghardt, també tenen un silenci, cada dia la producció de toxines en el seu cos causades pels microorganismes tòxics.

2.  Electromagnètic Fields (EMF). Aquests vénen no només de cel telèfons i telèfons sense fils, sinó també de  preses de corrent elèctrica i WI-FI. Dr Klinghardt considera EMF "Sinèrgicament causal", en part perquè potencia la producció de microbis tòxics i endotoxines.

Nosaltres ja sabem que els nens que han, nascuts tòxics a causa de la s'incrementa la càrrega tòxica de les seves mares. Sabem que el calendari de vacunació infantil ha passat de 10 que requereixen vacunes el 1976, ara incloent 36 injeccions abans de que el seu nen compleixi 12 mesos d'edat.

Nosaltres també sabem que l'ús de telèfons mòbils i altres WiFi equips s'ha disparat i, segons alguns experts, com el Dr Klinghardt, l'exposició a CEM augmenta la toxicitat de molts ia les substàncies perilloses.

Per exemple, en un estudi similar realitzat pel Dr Klinghardt, que va mostrar que l'autisme en realitat es pot predir sobre la base de la EMF nivells dels seus dormitoris mentre està embarassada!

Ell va trobar que si somni en camps electromagnètics forts durant l'embaràs, el nen probablement començarà a exhibir neurològics anomalies en els dos primers anys de vida, com ara:

·                     Neurològic                     
                     Disfunció
                     Hiperactivitat
                     Aprenentatge                   
                     Trastorns
                   

Com es pot veure, és probable una àmplia varietat de possibles factors que intervenen, i necessitem saber el que tots aquests exposicions en combinació signifiquen per a la salut dels nostres fills si mai volen convertir aquesta marea d'autisme en tot.

Un Factor contribuent pot solucionar ara mateix

Un altre principal contribuent a l'autisme que ha estat recentment apreciada és vitamina D deficiència en les dones embarassades.

El receptor de la vitamina D apareix en una àmplia varietat de teixit cerebral primerenca del desenvolupament fetal, i s'activa la vitamina D receptors augment del creixement del nervi en el cervell. És per a mi un convicció personal que aquest pot ser el més gran factor que contribueix al autisme i que és una deficiència de l'exposició al sol a la mare embarassada, i posteriorment a la fetus, que posa el nen en un risc incrementat de forma massiva el desenvolupament d'autisme en el primer lloc.
Afortunadament, aquest és un factor de risc que vostè pot fer alguna cosa en aquest moment.

Wi-Fi  Radiació i EM - La resta de la història del Autisme

per Heidi Stevenson. Publicat originalment el 31 gener 2008

(NaturalNews) Com ha estat ben documentat en NaturalNews, hi ha una relació clara entre l'enverinament per mercuri, especialment  a través de timerosal a les vacunes i l'autisme, juntament amb altres trastorns neurològics. Hi ha, però, un altre factor que recentment ha estat clarament vinculat amb l'autisme:  tecnologia sense fils.

La connexió sense fils

George Louis Carlo, que té un doctorat de la prestigiosa Universitat Estatal de Nova York, un títol d'advocat de George La Universitat de Washington, i és membre de l'American Col.legi d'Epidemiologia, ha estat una espina al costat de la indústria de la telefonia cel lular. El 1993, se li va concedir $ 28.000.000  per aquesta indústria i les agències del govern dels EUA per estudiar els riscos els telèfons mòbils. Els seus resultats inicials van indica que no hi havia problemes. No obstant això, el 1999, el Dr Carlo havia adquirida evidència significativa que indiqui un risc més gran a la DNA, càncers d'ull, i els tumors cerebrals.

Carlo va desenvolupar una teoria que la freqüència baixa del mòbil els senyals són perjudicials per a la funció cel lular. Això dóna lloc a cèl lules protegir-se a aturar el moviment de nutrients i productes de rebuig a través de la membrana cel lular. Incapacitat per Residus de moure's fora dels resultats de les cel d'una acumulació de toxines. Això el va portar a sospitar una relació amb l'enorme augment en l'autisme. La seva hipòtesi suggereix que els autistes els nens són menys capaços de processar els metalls pesants, de manera que romandre en els seus cossos (sobretot el cervell) i la causa danys neurològics, fins i tot l'autisme.

El Wireless / Connexió camp electromagnètic

Tamara Mariee i Carlo George es van conèixer fa uns anys. Ells es va preguntar si la teoria de Carlo que els telèfons mòbils, juntament amb altres mitjans electromagnètics (EM) de radiació, podria ser la raó que alguns nens no se'ls ajudava amb la teràpia de quelació que la radiació EM interfereix amb la capacitat de les cèl lules d'excretar els metalls pesants tòxics. Per tant, van decidir posar a prova Carlo l'hipòtesi. Van triar un nen severament autista de 10 anys els pares havien tractat de qualsevol teràpia que va poder trobar, incloent la quelación, però sense cap benefici.

En primer lloc, treure les toxines de la llar del nen, incloent telèfons mòbils, els contaminants de tot tipus, totalment sense fils equips i aparells elèctrics més. Tota radiació EMF  dispositius van ser retirats de la clínica Mariee, o del seu emisió de radiació fos blindat. Ni els dispositius sense fil es va permetre als entrar.

Així, la majoria del temps el noi no ha de deixar fora la radiació electromagnètica. Cabells i excrements es van realitzar anàlisis per rastrejar si va ser poden eliminar els metalls pesants, i poc a poc, ho van fer. Més emocionant, però, és que aquest noi, que havia estat capaç de no dir res més  va començar a parlar. En un moment donat, li va dir als seus pares, "El soroll s'ha anat del meu cap."

Mariee i Carlo a continuació, van configurar un assaig amb 20 nens autistes. Aquest era menys estricte, amb la participació poc més que la despesa mínim de quatre hores, de dues a tres vegades a la setmana, a la clínica d'EM-lliure. No ho exigia limitacions en altres llocs i no es va fer de quelación. En tres mesos, les anàlisis van mostrar que els metalls pesants estaven començant a  ser excretats pels nens. Això s'informa al Diari del Col.legi Australià de Nutrició, Medi Ambient i Medicina al número de novembre 2007.

Això és, per descomptat, un estudi inicial. Però és molt prometedor. No hi va haver altres resultats que indiquen la probabilitat que el eficàcia de l'eliminació de la radiació electromagnètica. Els metalls pesants  s'excreta en un ordre específic, des dels més lleugers a la més pesat:

* Beril·li
* Alumini
* Coure
* Antimoni
* Mercuri
* Plom
* Urani

No hi havia cap previsió d'un resultat de cap estudi participant, incloent-hi aquells que el va dissenyar. El la coherència de la mateixa fa que sigui difícil assumir que el resultats van ser d'un efecte placebo.

Què pot un fer els pares?

El primer i més important, cada pare de pensar en si vacunar els nens. Vegeu la informació  disponibles, no només la informació facilitada per la farmacèutica  empreses i l'establiment mèdic. No sigui falsament  en la vacunació del seu nen. Recorda com els seus pares respondre quan es va queixar: "Però tots ho fan!" van deixar clar que aquest argument era pur, una tonteria.
El tractament homeopàtic per un professional pot ser eficaç en ajudar a un nen a assolir el seu màxim potencial. No obstant això, el meu primer consell, com un homeòpata professional, seria fer tot el possible per eliminar WiFi i EM  de l'entorn del seu fill. Si vostè viu a prop del cap wirelless o pals de telèfons mòbils, a continuació, mogui. Pot ser car, però tingui en compte la despesa al seu fill tota la vida o el cost de criar un nen així, i molt menys la confusió emocional que estaries enfrontant.

No deixeu que el seu nen se sent a prop d'un televisor (Pot  ser no seria una mala idea de prohibir la televisió de casa per complet). Escurçar la durada del seu fill davant d'un ordinador a un  mínim. No permeti que el seu fill a utilitzar un telèfon mòbil,  a menys que sigui amb un auricular, I tractar de mantenir fins i tot la cèl lula  ús del telèfon amb auriculars a un mínim. Assegureu-vos que la seu nen dorm en una habitació lliure de radiació electromagnètica. Intenta donar-li al seu nen moltes hores al dia com sigui possible allunyada de les tots els dispositius elèctrics.

Després de blindatge el seu fill de la radiació electromagnètica en la mesura la seva capacitat, consideri altres teràpies, com la quelación; primer insisteix en la comprensió dels efectes negatius que el fàrmac quelant pogués causar, o la homeopatia.

Aquests no són els únics tractaments possibles, encara que són els veu aquest autor com el primer recurs i la major part pot aportar el major benefici, especialment si s'inicien molt d'hora a la vida. Per a altres enfocaments, especialment per nens grans, consulteu la pàgina web de nova generació, un grup de pares que està estudiant les causes i possibles tractaments per l'autisme (http://www.NaturalNews.com/011764.html) .

Conclusió

Una veritable comprensió de la ciència vol dir entendre que res no és totalment provada. Si la prova absoluta dels connexions entre el mercuri i metalls pesats, l'timerosal, vacunes, WiFi / EM, i l'autisme (juntament amb molts altres trastorns neurològics) són necessaris abans de fer alguna cosa per limitar el dany, aleshores mai no serà possible aturar les corporacions farmacèutiques i mèdiques de Juggernaut enverinant als nostres fills i viu destruint.

L'evidència d'aquestes connexions és ja irresistible. Ja va passar el moment de deixar de donar llicència lliure a la beneficis motiu i veiem el que ens està passant i per als nostres fills basada en l'argument enganyós que no hi ha cap prova o falsificar les proves farmacèutiques. Hi ha més de la documentació suficient ara per mostrar els vincles probables causant l'epidèmia d'autisme. Si esperem, llavors no és veritablement no hi ha esperança per al futur.


Càncer

Les investigacions recents ha posat al descobert un alarmant augment en les taxes de càncer entre grups de persones que estan exposades a alt voltatge i freqüència dels transitoris de la contaminació de camps electromagnètics. Tipus de càncers observats han inclòs, però no es limiten a, el melanoma, mama, úter i càncer de tiroides, així com la infància i la leucèmia en adults. El temps de latència relativament curt de melanoma i càncer de tiroides suggereixen que aquests càncers poden ser més sensibles als efectes dels transitoris d'alta tensió que altres manifestacions d'aquesta malaltia.

Publicat estudis científics han vinculat l'exposició a CEM de la contaminació en el cervell i el càncer d'ull, així com tumors dels nervis auditius i les glàndules salivals.

L'inevitable l'exposició a patògens cancerígens en l'aire, els aliments, productes per a la llar, i els medicaments significa que és encara més important limitar l'exposició a altres possibles causes de càncer sempre que puguem.

Dèficit d'Atenció i Hiperactivitat

Hi ha tres tipus principals del TDAH: la falta d'atenció, hiperactivitat i impulsivitat. És important entendre que els problemes d'atenció són en realitat un resultat de no ser capaç de regular l'atenció, no només per no poder pagar l'atenció. Més d'enfocament pot ser un gran problema també.

Recent investigació ha indicat que hi pot haver una relació de causalitat entre l'exposició a la contaminació de l'EMF i el desenvolupament de ADD i ADHD. Fer un esforç concertat per controlar la quantitat de contaminació EMF a casa pot limitar i fins i tot eliminar els símptomes del TDAH observada tant en nens com en adults.
Els símptomes de la manca d'atenció poden ser:

   * Es distreu amb facilitat formen la tasca a realitzar pels sorolls o coses passa al seu voltant
   * Mirant al seu voltant amb freqüència
   * Romandre enfocat en una activitat
   * Somiar despert
   * No centrar-se quan se li parla
   * Incapaç de recordar les instruccions verbals
   * Malinterpretant instruccions
   * Incapaç de fixarse l'atenció dels detalls
   * Completar el treball sense haver de recordar
   * La pèrdua de les coses
   * Dificultat per organitzar les pertinences i el treball
   * Dificultat per començar les coses
   * Oblidant les rutines normals

Els símptomes de la hiperactivitat poden ser:

   * Inquietud i es recargolava
   * Problemes per a romandre assegut
   * Parlar en excés i en moments inadequats
   * Sovint, córrer i enfilar-se
   * Suports en comptes de seure a la taula
   * No es pot posar en una activitat tranquil
   * Constantment en moviment
   * Sovint la manipulació o contacte amb objectes

Els símptomes d'impulsivitat poden incloure:

   * Meta en converses
   * Impulsivament la respostes a l'aula
   * inicial de treball abans de les instruccions donades
   * Molestar a altres que estan jugant
   * Agafar les pertinences d'altres
   * Tocar, agafar colpejar a altres
   * Problemes esperant torn o de peu en línia
   * La presa de decisions impulsives

Els símptomes de la sub-tipus de TDAH pot canviar significativament amb l'edat. La hiperactivitat i la impulsivitat poden disminuir o ser canalitzada de manera diferent segons la persona envelleix. Aquesta és una de les raons per les quals en el passat es pensava que els nens superaven el TDAH en l'adolescència. Una nova investigació ha demostrat que els problemes amb el funcionament executiu poden ser més d'un problema d'atenció, hiperactivitat i impulsivitat, especialment en la vellesa. Per desgràcia, les habilitats executives funcionament es requereixen més en l'edat adulta i, sovint pot esdevenir un problema important per a molts adults diagnosticats amb TDAH.


Diabetis

L'exposició a la contaminació electromagnètica en les seves diverses formes pot donar compte de nivells més alts de glucosa plasmàtica i pot contribuir al diagnòstic erroni de diabetis. Reduir l'exposició a la contaminació electromagnètica mitjançant la prevenció o amb u'estudi de la llar i/o negoci, pot permetre a alguns diabètics per a regular millor la seva sucre en sang amb menys medicaments i borderline o pre-diabètics a romandre ja no diabètics.

Els estudis han demostrat que els nivells de glucosa en tant tipus 1 i diabetis tipus 2 resposta a la contaminació electromagnètica en forma de freqüències de ràdio relacionats amb l'electricitat bruta.

Efectes cardíacs

Moltes persones que pateixen de problemes cardíacs s'han trobat els problemes de salut que pugui agreujar per l'exposició a la contaminació de l'EMF.

Aquests símptomes s'han manifestat en formes com ara palpitacions, arítmia, dolor o pressió al pit, pressió arterial baixa o alta, ritme cardíac lent o ràpid, dificultat per respirar, i la interferència amb marcapassos. Els hospitals i altres centres sanitaris expedits des de fa molt temps la prohibició de dispositius sense fils, a causa del seu potencial d'interrompre l'equip mèdic.

Recerca ha demostrat que aquells que pateixen de malalties cardíaques existents poden experimentar empitjorament dels símptomes quan s'exposen a l'electricitat bruta. Prendre mesures per reduir la quantitat dels CEM de la contaminació a les nostres llars i llocs de treball no només pot limitar aquests símptomes, però pot contribuir també a la prevenció d'aparició d'aquests símptomes al principi, tant amb aquells que tenen una predisposició genètica a problemes cardíacs i aquells que simplement volen limitar la possibilitat de problemes de salut tals que sorgeixin.

Recentment la retirada de un aerogenerador de una zona per la parada d'un "marcapassos " d'un treballador.aquí a Catalunya.


Esclerosi múltiple

L'esclerosi múltiple (EM) és una malaltia crònica que afecta el sistema nerviós central. Aquest sistema inclou el cervell i la medul la espinal. Conté els nervis que controlen tot el teu cos fa, com pensar, sentir, veure, olorar, agradar, i en moviment.

L'esclerosi múltiple és una malaltia autoimmune, que és una condició en la qual el sistema immunològic d'un individu comença a reaccionar en contra del seu propis teixits.
Els símptomes poden incloure:

   * La bufeta i els problemes intestinals
   * Problemes sexuals
   * Rigidesa muscular o espasmes
   * Problemes cognitius
   * Marejos / sensacions de filar
   * Problemes de salut mental
   * De la parla i problemes de deglució
   * Sacsejada
   * Problemes de visió

               

   * Fatiga extrema
   * Dificultat per caminar
   * Mal de cap
   * Pèrdua de l'audició
   * Picor
   * Entumiment o formigueig
   * Dolor
   * Convulsions

Testimonis de persones que han pres mesures per reduir la contaminació EMF a casa han afirmat repetidament una marcada millora en els símptomes causats, gairebé immediatament després de reduir la quantitat d'electricitat bruta que estaven exposats.

Fatiga crònica


La síndrome de fatiga crònica (SFC) és una enfermetat que causa fatiga persistent que dura com a mínim sis mesos (o més) i no és degut a una altra patología mèdica (per exemple, l'hipotiroïdisme). Es va a arribar a pensar que només afecten els adults joves altament educats que són "grans triomfadors" o professionals orientades a la seva professió. Ara se sap que la SFC afecta a persones de totes les edats i de tots els àmbits de la vida.

La SFC és de dos a quatre vegades més comú en dones que en homes. S'associa amb la fatiga extrema i perllongada que no s'alleuja amb el repòs. Les persones amb síndrome de fatiga crònica experiència cansament persistent tan severa que els impedeix treballar, fer exercici i gaudir de la vida. La SFC és una malaltia poc entesa i no hi ha un consens clar sobre el seu diagnòstic i tractament.

Els que han pres mesures per reduir la quantitat dels CEM de la contaminació a casa i llocs de treball han reportat millores significatives en els seus símptomes i la salut en general.

Electrosensibilitat

Un creixent problema de salut en el nostre Electrònic Mundial
L'hipersensibilitat elèctrica (EHS) pot ser difícil d'entendre i encara més difícil per als metges de diagnosticar. Molts doctors i altres professionals de la salut aquí a Amèrica del Nord encara no són conscients de l'evidència científica al voltant dels últims electricitat bruta i els seus efectes sobre la salut humana, de manera que moltes víctimes són tractades amb els productes farmacèutics, que es consideri una malaltia mental o es deixa sense tractar.

El 2001 Suècia reconeix EHS com un deteriorament funcional, i en el moment i s'estima superior al 3% de la població en aquest país van patir símptomes severs relacionats amb l'exposició a CEM. Segons estimacions recents EHS afecta greument a 3 a 8% de la població en els països desenvolupats, i un altre 35% - 50% moderadament. Amb l'augment d'exposició a la contaminació elèctrica aquestes xifres tendiran a augmentar.

Segons un comunicat de premsa de desembre de 2005 emesa per l'Organització Mundial de la Salut (EHS) és una "preocupació creixent de salut a tot el món".

La definició de l'Organització Mundial de la Salut de Hipersensibilitat eléctrica:

     "EHS es caracteritza per una varietat de símptomes no específics, que va afectar les persones atribueixen a l'exposició als CEM. Els símptomes més comunament experimentats són els símptomes dermatològics (enrogiment, formigueig i cremor), així com neurastènics i símptomes vegetatius (fatiga, cansament , dificultats de concentració, marejos, nàusees, palpitacions del cor i trastorns digestius). La col.lecció de símptomes no forma part de cap síndrome reconegut.

     - (OMS Full # 296 de desembre de 2005).

Si vostè té algun d'aquests símptomes pot estar patint de la condició d'hipersensibilitat elèctrica, una reacció de tipus lèrgic a l'exposició a l'electricitat bruta i altres formes de contaminació electromagnètica.
Els símptomes generals d'hipersensibilitat elèctrica (EHS)

Neurològiques: mals de cap, marejos, nàusees, dificultat per concentrar-se, pèrdua de memòria, irritabilitat, depressió, ansietat, insomni, fatiga, debilitat, tremolors, espasmes musculars, entumiment, formigueig, reflexos alterats, dolor muscular i d'articulacions, cames / dolor al peu ", com de sortida de fums "Els símptomes de febre. Les reaccions més greus poden incloure convulsions, paràlisi, psicosi i accidents cerebrovasculars.

Cardíacs: palpitacions, arítmies, dolor o pressió al pit, pressió arterial baixa o alta, freqüència cardíaca lenta o ràpida, dificultat per respirar.

Aparell respiratori: sinusitis, bronquitis, pneumònia, asma.

Dermatològiques: erupció cutània, picor, ardor, enrogiment de la cara.

Oftalmologia: dolor o ardor als ulls, la pressió al darrere dels ulls, el deteriorament de la visió, les bosses, les cataractes.

Altres: problemes digestius, dolor abdominal, engrandiment de la tiroide, els testicles, mal de ovaris, la sequedat dels llavis, llengua, boca, ulls, molta set, deshidratació, hemorràgia nasal, hemorràgia interna; alterat el metabolisme del sucre; anormalitats immunes, redistribució dels metalls en el cos, pèrdua de cabell , mal a les dents; farcits deteriorament; sentit erroni de l'olfacte, brunzit a les orelles.
EHS Fets:

   * La majoria pateix tendeixen a ser dones, sovint 40 +
   * Els símptomes tendeixen a empitjorar amb el temps i amb l'exposició continuada
   * Molts malalts de EHS també pateixen de Sensibilitat Química Múltiple
   * Els nens es veuen significativament afectats, ja que encara estan en desenvolupament
   * Molts milloren ràpidament quan es torni a un medi ambient net elèctricament

Amb l'exposició continuada a les persones electricitat bruta empitjorar progressivament. Per tant, és important reduir al mínim la mateixa exposició a l'energia eficients les bombetes CFL i altres aparells que generen altes freqüències, i que inclou televisors de plasma, ordinadors, telèfons mòbils i dispositius sense fil.

Una cosa se sap - moltes víctimes milloren ràpidament quan se'ls torna a unmedi ambient electromagnèticament  net lliure de l'electricitat bruta, on d'aquí a uns dies notarà que certs problemes de salut desaparèixen.Mal de cap (migranyes)


Un dels símptomes més freqüents relacionats amb la contaminació inalàmbrica  ha estat els mals de cap persistents, amb cap altra causa subjacent discernible. Aleujament immediat de mals de cap ha estat un dels resultats més comuns i generalitzades dels reducció de la contaminació per radiofreqüencies a la llar.


Tinnitus


El tinnitus és, per definició, un brunzit subjectiu o formigueig en el sentit que només poden ser escoltades per la persona que l'experimenta. El soroll pot ser descrit de moltes maneres: un brunzit, xiulet, en fer clic, pulsacions, o el rugir. Sovint és un símptoma d'un altre problema subjacent.

Moltes persones amb tinnitus també han perdut part o la major part de la seva audiència. En alguns casos, és la pèrdua d'audició que acaba causant el problema.

La pitjor part del tinnitus és que pot ser molt molest i difícil de viure. Un suau so de trucada no pot ser massa molest per la majoria, però algunes persones escolten sons molt forts durant llargs períodes de temps o sons que van més lluny, només per tornar a poc a mesura que s'utilitza per al silenci de nou. Això pot afectar el son, concentració i qualitat de vida.

La contaminaciò electromagnètica s'ha demostrat que contribueixen  al tinitus en algunes persones, i prendre mesures per reduir la quantitat d'electricitat bruta en el seu entorn ha portat a l'eradicació dels símptomes de tinnitus en molts casos.

Back to content | Back to main menu