Síganos en Google+ Mi perfil de Google+

DECLARACIONS - Espai sense wifi

Go to content

Main menu:

DECLARACIONS

DOCUMENTACIÓ
Barrie trover especialista en altas frecuencias
Radio 702 PO Box 5572 South Africa

Entrevista Barrie Trower 2010 

La locutora de programa "Talk Radio 702", Jenny Crwys Williams, entrevista a Barrie Trower, científic retirat de la intel ligència militar britànica, especialitzat en microones i guerra encoberta. 

Transcripció de l'entrevista 

Jenny Crwys-Williams: Estem parlant amb Barrie Trower, Trower no és així? 

Barrie Trower: Si senyora. 

JCW: Barrie, ets científic militar retirat de la intel ligència britànica, i durant molts anys has treballat amb microones i en la guerra encoberta. Què vol dir això realment? 

BT: Durant els 1950 ... i abans vull dir bona nit ... 

JCW: ~ Rialles ~ Bona nit. 

BT: Durant els anys 50 i 60, en la Guerra Freda, es va descobrir per accident que les microones podien ser utilitzades com a armes encobertes contra els russos, i al enfocar cap a l'ambaixada nord-americana durant la Guerra Freda van produir càncer, càncer de mama, leucèmia , etc., a tots els que treballaven allà, i es va descobrir que les microones de baixa freqüència eren l'arma encoberta perfecta a ser utilitzada contra grups de dissidents al voltant del món, perquè podies fer que emmalaltissin, produir-càncer, modificar la seva visió mental d' la vida sense que sabessin que estaven sent irradiats, i una de les meves tasques particulars ... vaig estar set anys interrogant espies capturats ... una de les meves tasques particulars era estudiar les freqüències específiques de microones que s'utilitzaven sobre certes "víctimes"-si se'm permet utilitzar aquesta paraula-i el resultat va ser, i vaig escriure un informe ... Probablement sóc l'única persona al món amb la llista completa ... vaig fer un informe sobre què polsos de freqüències de microones causarien un o altre dany psicològic i fisiològic a una persona . 

JCW: Això no està cobert per l'acta de secrets oficials o alguna cosa semblant, no és cert? 

BT: Per ser honest, no em importen els secrets oficials quan veig el que passa al món ... una veritable ignorància ... el que jo dic ignorància. Crec que l'acta de secrets oficials no interessa aquí. 

Poden fer amb mi el que vulguin, però sento que la meva tasca és respondre preguntes dels governs, de la reialesa, de les escoles, de qualsevol en el món, els dic exactament el que sé, exactament el que he fet perquè els governs i organitzacions i la gent pugui produir nivells segurs. 

JCW: OK. Llavors, has fet aquest treball durant onze anys, però també ha estat involucrat, òbviament, en una guerra encoberta de microones, i la teva experiència en particular va ser l'impacte d'aquesta radiació en el funcionament de la salut i del cervell. 

BT: Absolutament. 

JCW: I has interrogat espies i dissidents que han estat atacats amb microones com ens has explicat. Llavors, què estàs fent a Sud-àfrica? 

BT: Em van demanar que vingués ... 

JCW: ... atrapat a Sud-àfrica ... 

BT: ... atrapat a Sud-àfrica, bé, fins demà, hi ha una jove noia que va organitzar una sèrie de conferències per ... allà hi ha un petit nen amb un tumor ... a prop d'un transmissor i em van demanar que vagi a veure al nen i debatre sobre el que sé ... Umm ... sa majestat a Botswana em va demanar que ofereixi una conferència, o que presenti una conferència als seus ministres, no només sobre qüestions de salut, sinó també sobre l'impacte mediambiental en animals. 

Umm ... Estic donant una xerrada pública aquesta nit per a qualsevol que vulgui venir ... així que aquesta és realment la jove noia que m'està fent donar voltes. Tinc una sèrie d'entrevistes, xerrades, articles en diaris ... qualsevol que vulgui saber pot venir i preguntar el que vulgui. Així que estic aquí com a convidat en el que crec és el país més bell del món sense cap dubte, m'estan porten a certs llocs, em fan preguntes i jo les responc. 

JCW: Molt bé, recordin que les línies estan obertes, 883 0702, i estem parlant sobre les torres per a telèfons mòbils, no és així? 

BT: Telèfons mòbils ... estacions base per a telèfons mòbils ... i WiFi. 

JCW: OK. I WiFi a la teva oficina ... i. .. 

BT: Si, i telèfons sense fil ... qualsevol cosa que emeti microones. 

JCW: OK, si tens preguntes, truca'ns al 883 0702, aquí tenim un expert que té informació a la que poca gent té accés. Llavors, què és la radiació electromagnètica? Només explica-... és el mateix que les microones? És correcte? 

BT: L'espectre electromagnètic és una banda que va des dels raigs gamma i raigs X en un extrem, i ones d'energia molt elevades, i que apareixen a través de la llum visible, que també tenen alguna cosa de radiació, i després microones infraroges, TV i ràdio. Les úniques que realment ens afecten en la indústria de les comunicacions són les microones, i les microones tenen una habilitat especial per interferir amb l'aigua, que és com funcionen els forns de microones, i nosaltres estem fets d'aigua. 

Totes les nostres senyals químics i elèctriques impliquen aigua en el cos, de certa manera, les comunicacions elèctriques en el cos. Llavors, la indústria ha triat la pitjor porció possible de l'espectre electromagnètic que danya als nens i adults. 

JCW: I estem parlant, per exemple, de telèfons mòbils .... 

BT: Telèfons mòbils, així és. 

JCW: Llavors, si França, per exemple, està dient que no haurien de donar telèfons mòbils als nens menors de 14 anys, per exemple ... el Parlament Europeu va votar per àmplia majoria per recomanar majors estàndards de seguretat, i això inclou el WiFi, etc ., però també per protegir a grups vulnerables com nens ... mares embarassades, etc. 

BT: Absolutament ... Puc tornar al punt anterior? 

JCW: Si. 

BT: Fa uns anys enrere vaig veure una mobilització bastant nombrosa a França, i no és només per mi, però òbviament van prendre en consideració el que vaig dir i van sortir a comprovar algunes coses, però ara sabem a França, i ho estaré publicant, que estan retirant les connexions de WiFi de totes les escoles, per qüestions de salut. 

JCW: Ara, presumiblement, no ho haguessin fet de no haver-ho sabut, o potser sí, si no haguessin vist els resultats del WiFi, perquè el wifi ha estat probablement a les escoles de França per ... quant ... deu anys, o és una exageració? 

BT: No sé la resposta. No sé quant temps ha estat el WiFi a les escoles franceses. El que sí que sé és que estan destinant 174 milions d'euros per reemplaçar els mòdems de WiFi per fibra òptica o cables comuns ...a causa del risc a la salut ... principalment per les dones joves ... i sobre el risc a la salut, si em preguntes, respondré amb gust. 

El principal risc del WiFi és per a les dones joves, i el principal risc que coneixem ... per als nens, és per al fetus o els nadons. Però els nens són molt més vulnerables que els adults ... amb aquesta radiació, mentre més petit ets, més la absorbeixes. Per tant, el principal risc és per a les noies joves i el fetus, o el / la nen / a. 

JCW: I, per a les noies joves, parles, per exemple, d'esterilitat? 

BT: No, és pitjor del que temo. No vull espantar als teus oients, però jo crec en la veritat. Tinc altres informes aquí. Tinc tres. Sóc assessor científic de cinc organitzacions, per a les quals reviso informes científics i els tradueixo a un llenguatge que la majoria de la gent pot entendre, així és com assessoro. 

Ara, per respondre la teva pregunta ... tinc tres informes que demostren que les microones de baixa freqüència poden interferir amb la genètica dels fol.licles dels ovaris. Això vol dir que a diferència dels nois, les joves quan neixen, tindran uns quatre-cents òvuls en els seus ovaris. Les microones poden danyar l'estructura genètica, segons ara sabem, en els ovaris. Llavors, quan aquesta noia creix, es casa, i té fills, si teniu una nena, aquest particular dany mitocondrial genètic és irreparable. No hi ha res que pugui reparar-lo.

Aleshores, si teniu una nena, la mateixa portarà aquest defecte genètic, i la seva filla ho heretarà, i així successivament. Per tant, ja no és un joc, no és una petita caixa en què premeu botons i jugues amb ella, ara estem posant en seriós perill a les generacions futures, i per a mi aquest és l'aspecte més terrorífic de tot això. 

JCW: [...] Estem parlant de microones, WiFi, antenes de telefonia mòbil, del dany produït a grups de persones vulnerables ... tots són vulnerables per descomptat, però hi ha grups que són més vulnerables que altres, i els nois amb els missatges de text, es poden passar hores i hores i hores escrivint missatges ... dolentes, dolentes, males notícies. Si tens preguntes truca'ns al 883 0702, i les respondrem. 

Molt bé, anem amb Lance, gràcies Lance, estàs parlant amb Barrie Trower, i tens una pregunta. 

Lance: Si, gràcies Jen. Barrie, tinc una pregunta. Treballem en un edifici d'oficines, estem en el primer pis, a dalt nostre hi ha un sostre de ciment i un altre pis i un altre sostre de ciment i amunt una estació base de telefonia mòbil. Per ser honest, no estic del tot content amb això. M'agradaria saber quines són les implicacions d'això. Primer m'agradaria saber si és realment molt perillós, i segon, hi ha alguna cosa que puguem fer amb el sostre, per exemple folrat amb alguna cosa, o alguna cosa que pugui reduir la radiació? 

BT: Uh, la primera part de la pregunta sobre el transmissor al sostre, hi ha una investigació de l'Índia d'un professor universitari, que conclou que aquells que viuen sota un transmissor tendeixen a patir més danys neurològics que les que no tenen transmissors a les seves teulades. En altres paraules, tindràs problemes psiquiàtrics, també patiràs la debilitació del sistema immunològic. En altres paraules, podria significar que patiràs més refredats, grips més duradores i la teva salut general podria deteriorar-se. Això ha estat comprovat experimentalment i ha estat publicat. 

La segona part de la teva pregunta, sobre si hi ha alguna cosa que puguis fer, això pot fer-se, però no amb paper d'alumini. El paper d'alumini té en realitat forats microscòpics que deixen passar la radiació i de fet la concentren. El que pots fer servir són fulles d'alumini, del qual s'utilitza en la indústria de la construcció, per aïllar estufes, fulls d'alumini, les fulles gruixudes d'alumini aïllant, això, entre tu i el sostre, el costat brillant contra el sostre, reduirà la radiació entrant. 

Lance: OK. 

JCW: Però si redueix la radiació, no la elimina del tot, correcte? Així que suposadament encara està en risc 

BT: Sense dubtes, sí, però un risc menor. 

JCW: OK ... ¿Lance? 

Lance: Disculpeu, em vaig perdre el començament del programa. Només vull preguntar a Barrie com és que estàs aquí, en aquest país? 

JCW: Bé, no vull repetir tot, però ara està retirat, és un científic de la intel ligència militar britànica retirat, i durant dècades ha treballat amb microones i en la guerra encoberta, i aquesta és la seva àrea de coneixement, i ha estat convidat a Sud-àfrica a parlar. 

Lance: Oh, molt bé, llavors no és pel futbol ... 

JCW: No, no és pel futbol, ~ rialles ~ és una mica d'hora per això, i Josef, precaucions sobre el WiFi? 

Josef: Ja, gràcies Jenny i Barrie. 

BT: Bona nit, senyor. 

Josef: Estic assabentat que s'ha investigat molt sobre això i hi ha molts informes sobre els efectes perjudicials d'aquesta classe de radiació. La meva preocupació número u, abans de endinsar-me en la precaució, és si els governs estan retenint la veritat sobre aquests informes perquè afectaria les seves vendes, però en segon lloc també estic al corrent de que hi ha certes precaucions que les empreses han adoptat respecte a la fabricació per adaptar-les al telèfon mòbils, als portàtils, al forn microones ... que poden connectar-se en endolls per minimitzar els efectes nocius de la radiació i de fet canviar les freqüències perquè el cos les prengui com freqüències saludables en oposició a les perjudicials. Pots ampliar això? 

BT: Quan parlo amb els governs, el que no s'adonen és que hi ha un estímul inicial al govern per part de la indústria, instal torres, pagant lloguers i tota la resta que també s'està pagant. Però just fa dues setmanes enrere parlava amb un govern, i els vaig preguntar si realment podien seguir sense regular aquest sistema, i et diré per què: perquè la major part dels diners generat pels telèfons mòbils, a través dels impostos, abandonaria el país . No obstant això, es calcula que les malalties i els problemes de salut podrien augmentar fins a un quaranta per cent en alguns països. I no estan preparats per a això. 

El tercer aspecte d'això, i això ha estat calculat per The Times, per un editor de The Times, que el cost per al planeta per danyar els insectes polinitzadors, que pol · linitzen les plantes que alimenten el planeta, seria d'uns 33 trilions de anuals. Llavors, quan de guanys es tracta, podria haver fantàstics estímuls inicials per al govern, però quan he parlat amb els governs per disposar dels seus economistes per treballar sobre el veritable cost de tot això, no ho fan. 

Aquesta és la primera part de la pregunta, la segona era ... 

JCW: Bé, crec que l'has contestat per complet. Continuem. Ryan, la teva pregunta té a veure amb la resposta que acaba de fer Barrie sobre els insectes polinitzadors, i és a dir, sobre el desordre del col lapse de les colònies d'abelles. Hola Ryan ... Bé, Ryan de Gallow Manor preguntar sobre les abelles, que estan en problemes, i per descomptat de la pol.linització, d'això parlem. 

BT: Podria ampliar el tema ... només una cosa. 

JCW: Sí 

BT: investigar molt a les abelles, i de fet vaig brindar una conferència just abans de venir a aquest país. De tots els insectes i tots els animals afectats, les abelles són les més afectades. I la raó és que són de la mida amb el qual la freqüència de les microones reacciona més. Tenen tres tipus de ferro diferents en els seus cossos que els ajuda a navegar, elles fan servir el camp magnètic per a fer-ho, però les microones que travessen a les abelles, re-magnetitza el que utilitzen com a camp magnètic terrestre, i per tant, les desorienta . 

I d'altra banda, ha estat publicat a la revista Nature, la publicació científica més important del planeta. Han descobert que el sistema de navegació visual de les abelles, que utilitza el sol, també es veu afectat per les Lance: Disculpeu, em vaig perdre el començament del programa. Només vull preguntar a Barrie com és que estàs aquí, en aquest país? 

JCW: Bé, no vull repetir tot, però ara està retirat, és un científic de la intel ligència militar britànica retirat, i durant dècades ha treballat amb microones i en la guerra encoberta, i aquesta és la seva àrea de coneixement, i ha estat convidat a Sud-àfrica a parlar. 

Lance: Oh, molt bé, llavors no és pel futbol ... 

JCW: No, no és pel futbol, ~ rialles ~ és una mica d'hora per això, i Josef, precaucions sobre el WiFi? 

Josef: Ja, gràcies Jenny i Barrie. 

BT: Bona nit, senyor. 

Josef: Estic assabentat que s'ha investigat molt sobre això i hi ha molts informes sobre els efectes perjudicials d'aquesta classe de radiació. La meva preocupació número u, abans de endinsar-me en la precaució, és si els governs estan retenint la veritat sobre aquests informes perquè afectaria les seves vendes, però en segon lloc també estic al corrent de que hi ha certes precaucions que les empreses han adoptat respecte a la fabricació per adaptar-les al telèfon mòbils, als portàtils, al forn microones ... que poden connectar-se en endolls per minimitzar els efectes nocius de la radiació i de fet canviar les freqüències perquè el cos les prengui com freqüències saludables en oposició a les perjudicials. Pots ampliar això? 

BT: Quan parlo amb els governs, el que no s'adonen és que hi ha un estímul inicial al govern per part de la indústria, instal torres, pagant lloguers i tota la resta que també s'està pagant. Però just fa dues setmanes enrere parlava amb un govern, i els vaig preguntar si realment podien seguir sense regular aquest sistema, i et diré per què: perquè la major part dels diners generat pels telèfons mòbils, a través dels impostos, abandonaria el país . No obstant això, es calcula que les malalties i els problemes de salut podrien augmentar fins a un quaranta per cent en alguns països. I no estan preparats per a això. 

El tercer aspecte d'això, i això ha estat calculat per The Times, per un editor de The Times, que el cost per al planeta per danyar els insectes polinitzadors, que pol · linitzen les plantes que alimenten el planeta, seria d'uns 33 trilions de anuals. Llavors, quan de guanys es tracta, podria haver fantàstics estímuls inicials per al govern, però quan he parlat amb els governs per disposar dels seus economistes per treballar sobre el veritable cost de tot això, no ho fan. 

Aquesta és la primera part de la pregunta, la segona era ... 

JCW: Bé, crec que l'has contestat per complet. Continuem. Ryan, la teva pregunta té a veure amb la resposta que acaba de fer Barrie sobre els insectes polinitzadors, i és a dir, sobre el desordre del col lapse de les colònies d'abelles. Hola Ryan ... Bé, Ryan de Gallow Manor preguntar sobre les abelles, que estan en problemes, i per descomptat de la pol.linització, d'això parlem. 

BT: Podria ampliar el tema ... només una cosa. 

JCW: Sí 

BT: investigar molt a les abelles, i de fet vaig brindar una conferència just abans de venir a aquest país. De tots els insectes i tots els animals afectats, les abelles són les més afectades. I la raó és que són de la mida amb el qual la freqüència de les microones reacciona més. Tenen tres tipus de ferro diferents en els seus cossos que els ajuda a navegar, elles fan servir el camp magnètic per a fer-ho, però les microones que travessen a les abelles, re-magnetitza el que utilitzen com a camp magnètic terrestre, i per tant, les desorienta . 

I d'altra banda, ha estat publicat a la revista Nature, la publicació científica més important del planeta. Han descobert que el sistema de navegació visual de les abelles, que utilitza el sol, també es veu afectat per les Lance: Disculpeu, em vaig perdre el començament del programa. Només vull preguntar a Barrie com és que estàs aquí, en aquest país? 

JCW: Bé, no vull repetir tot, però ara està retirat, és un científic de la intel ligència militar britànica retirat, i durant dècades ha treballat amb microones i en la guerra encoberta, i aquesta és la seva àrea de coneixement, i ha estat convidat a Sud-àfrica a parlar. 

Lance: Oh, molt bé, llavors no és pel futbol ... 

JCW: No, no és pel futbol, ~ rialles ~ és una mica d'hora per això, i Josef, precaucions sobre el WiFi? 

Josef: Ja, gràcies Jenny i Barrie. 

BT: Bona nit, senyor. 

Josef: Estic assabentat que s'ha investigat molt sobre això i hi ha molts informes sobre els efectes perjudicials d'aquesta classe de radiació. La meva preocupació número u, abans de endinsar-me en la precaució, és si els governs estan retenint la veritat sobre aquests informes perquè afectaria les seves vendes, però en segon lloc també estic al corrent de que hi ha certes precaucions que les empreses han adoptat respecte a la fabricació per adaptar-les al telèfon mòbils, als portàtils, al forn microones ... que poden connectar-se en endolls per minimitzar els efectes nocius de la radiació i de fet canviar les freqüències perquè el cos les prengui com freqüències saludables en oposició a les perjudicials. Pots ampliar això? 

BT: Quan parlo amb els governs, el que no s'adonen és que hi ha un estímul inicial al govern per part de la indústria, instal torres, pagant lloguers i tota la resta que també s'està pagant. Però just fa dues setmanes enrere parlava amb un govern, i els vaig preguntar si realment podien seguir sense regular aquest sistema, i et diré per què: perquè la major part dels diners generat pels telèfons mòbils, a través dels impostos, abandonaria el país . No obstant això, es calcula que les malalties i els problemes de salut podrien augmentar fins a un quaranta per cent en alguns països. I no estan preparats per a això. 

El tercer aspecte d'això, i això ha estat calculat per The Times, per un editor de The Times, que el cost per al planeta per danyar els insectes polinitzadors, que pol · linitzen les plantes que alimenten el planeta, seria d'uns 33 trilions de anuals. Llavors, quan de guanys es tracta, podria haver fantàstics estímuls inicials per al govern, però quan he parlat amb els governs per disposar dels seus economistes per treballar sobre el veritable cost de tot això, no ho fan. 

Aquesta és la primera part de la pregunta, la segona era ... 

JCW: Bé, crec que l'has contestat per complet. Continuem. Ryan, la teva pregunta té a veure amb la resposta que acaba de fer Barrie sobre els insectes polinitzadors, i és a dir, sobre el desordre del col lapse de les colònies d'abelles. Hola Ryan ... Bé, Ryan de Gallow Manor preguntar sobre les abelles, que estan en problemes, i per descomptat de la pol.linització, d'això parlem. 

BT: Podria ampliar el tema ... només una cosa. 

JCW: Sí 

BT: investigar molt a les abelles, i de fet vaig brindar una conferència just abans de venir a aquest país. De tots els insectes i tots els animals afectats, les abelles són les més afectades. I la raó és que són de la mida amb el qual la freqüència de les microones reacciona més. Tenen tres tipus de ferro diferents en els seus cossos que els ajuda a navegar, elles fan servir el camp magnètic per a fer-ho, però les microones que travessen a les abelles, re-magnetitza el que utilitzen com a camp magnètic terrestre, i per tant, les desorienta . 

I d'altra banda, ha estat publicat a la revista Nature, la publicació científica més important del planeta. Han descobert que el sistema de navegació visual de les abelles, que utilitza el sol, també es veu afectat per les

freqüències de microones, així que la qüestió és que les abelles es van extraviar, els seus sistemes immunes patiran un descens i eventualment qualsevol malaltia que contreguin les farà desviar. Els insectes migratoris, fins i tot les formigues, es veuran desorientades. 

JCW: Ara Barrie, abans de tocar el tema de les antenes per a telèfons mòbils i coses semblants, què diu l'Organització Mundial de la Salut sobre el que tu estàs dient? 

BT: És una molt bona pregunta. El Parlament Europeu va desafiar a l'Organització Mundial de la Salut recentment. L'Organització Mundial de la Salut va respondre i tinc el document aquí. 

El primer que diuen és que no faran cap comentari ni càlcul sobre l'impacte d'això, respecte a la salut, fins al 2015, i també van dir que acaben de començar a estudiar l'efecte sobre els nens, l'any passat. Així que l'Organització Mundial de la Salut realment no diu res. 

JCW: Com pot ser que hagin demorat tant a començar? Ja que els rumors circulen des de fa anys i anys. Ens hauria agradat que comencessin molt abans. 

BT: Segons el meu coneixement hi ha qüestions legals aquí, on els parlaments estan qüestionant els processos de presa de decisions de l'Organització Mundial de la Salut, i hi ha la opinió que podria haver influències industrials amb el comitè que ajuda a gestionar l'Organització Mundial de la Salut, i jo sé que hi ha qüestions legals respecte a això, però tots, incloent a mi, estan enfadats, perquè fa alguns anys, revisem la base de dades de l'Organització Mundial de la Salut sobre la radiació electromagnètica de les freqüències de microones per a la comunicació, i un vuitanta per cent del seu evidència mostrava augments de càncer, desordres neurològics, el que ells anomenen síndrome de les microones, que és electro-sensibilitat. Vuitanta per cent de les seves investigacions evidenciaven això, però no van fer res al respecte. 

JCW: Què és l'Informe de Bioinitiative? 

Back to content | Back to main menu